Leze na nás jaro...

28.04.2009 22:56

 

Konečně se mi po dlouhé době podařilo přidat posledního člena naší rodinky a nějaké ty naše kamarády...

 

Jinak na nás na všechny pořádně leze jaro. Dereček se dál pokouší ukecat Týnu k nějakým těm štěňátkům, dokonce to už zkouší i na kolemjdoucí fenenčky, ani mu nevadí, že se zrovna nehárají.. Z Abinky už je pořádný puberťák a sem tam to na Dereka zkusí, jestli se z ní třeba nestane kápo. Dereček si to od ní nechává líbit a dokonce už po ní tak pitomě nevyjíždí, když se mu něco nelíbí, ale jen tak si zabručí, což Abinka hned pochopí, že něco přepískla a začne se mu omlouvat. Jinak už Abinka umí moc pěkně poslouchat, ale jen pokud jde sama a nikdo jí při tom neruší...

Nikita se zrovna ramluje, takže pořádně řádí. Hlavně v noci mi musí oznamovat svoje potřeby a nechce si nechat vymluvit, že na první miminka je už moc stará.

Pan Pupík řádí a řádí, pokud neřádí, zrovna se vyhřívá a nebo je noc. Taky konečně zkusil pampelišky. Moc mu chutnají (nějak netuším jestli se malá ževička může přejíst) a naučil se na nich pěkně papkat "z ruky".

Caesar také pořád řádí v novém akvárku. Nevydrží chvilku v klidu, když ho chci pomazlit, dělá že není vůbec ochočený a prská.

Pája má již plně obsazené voliéry andulkami a agapornisy a stále vymýšlí, jak je ještě dál "nafukovat". Ale moc mu to nevychází, jelikož jaro leze i na jeho zamněstnavatele...

No a já už taky konečně pracuji (důvod naší delší absence), čímž se na mě ještě více podepisují hned dvě jarní potřeby - dovolená (stačí pár dní někde na přehradě...) a nějaký nový přírůstek (ráda bych naši rodinku rozšířila o žabku, chameleona a mám přislíbeny od nové kolegyně šnečky - jůůůů). Dělám totiž ve zveráči, z čehož mají naše děťátka asi největší radost  ;o)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode